Tritech Group logo
Angajari despre noi produse portofoliu contact
Sisteme de parcare individualaAutomatizariSisteme de parcare cu plataUsi de garajSisteme de avertizare incendiuSisteme integrate de securitate
produse
cauta

Usi Garaj / Sectionale g60 / Gama

1. g60 Automatic LINE
Noua structura a suprafetei "briliant" pentru toate modelele g60 sau a suprafetei "Woodgrain" pentru modele LINE, TREND si STYLE - dezvoltata special pentru g60 - are efect armonios in decor, "g60 Line" devine astfel foarte elegant. Si daca doriti perfectiune estetica, puteti alege pentru usa de intrare a garajului dumneavoastra acelasi design g60. In culorile standard g60 sau cu lacuire speciala.
g60_line
2. g60 Automatic TREND
Pentru toti cei care iubesc designul modern: g60 Automatic Trend este noul reprezentant al familiei g60. Design-ul discret si bine definit in combinatie cu tehnica perfecta, accentueaza pretentia dumneavoastra personala fata de estetica si siguranta. Fie cu suprafata "Briliant" pentru toate modele g60 sau optional cu suprafata "Woodgrain" pentru modele LINE, TREND si STYLE.
g60_trend
3. g60 Automatic STYLE
Accentuati stilul dumneavoastra individual: sectiunile mari ale g60 Automatic Style confera usii de garaj o aura suverana, o atitudine puternica, pentru care veti fi invidiat. Disponibil pe suprafata "Briliant" la toate modele g60 sau optionale cu suprafata "woodgrain" pentru modele LINE, TREND si STYLE.
g60_style
4. g60 Automatic CLASSIC
Clasic este la Normstahl echivalent cu exemplar si etern: g60 Automatic Classic dovedeste acest lucru impresionant prin structura sa traditionala cu casete. Un clasic in design, si totusi intotdeauna modern si reprezentativ.
g60_classic
5. g60 Automatic ELLIPSE
Orice in afara de obisnuit: cea mai buna caracterizare a g60 in decor Ellipse. Aceasta varianta de design exista numai la Normstahl si numai la g60. Cum o spune si numele, sectiunile usii de garaj sunt mulate simetric cu elipse estetice. Acest lucru confera usii de garaj o nota distinsa-exclusivista.
g60_ellipse
stalpi parcare individuala usi garaj automatizari porti usi de garaj bariere acces cilindri mobili porti glisante usi garaj porti batante bariere stradale parcare plata porti automate
copyright tritech group design by Artevo Design
Certificat Web